Urban Enterijeri - nameštaj po meri

Urban Enterijeri Vam nude moderan nameštaj po meri od iverice, medijapana i furniranih pločastih materijala,kao i kvalitetne zidne obloge.Zadovoljni klijenti su garancija kvaliteta,povoljnih cena i poštovanja svih rokova!

Upaljene lampe iznad šanka u kuhinji

Kuhinje

Svaka kuhinja po meri se definiše i projektuje individualno po željama kupca i to od rasporeda ugradne tehnike pa sve do vrste materijala i završne obrade.

TV komoda sa elementima i televizor

Komode

Veliki izbor različitih profila i vrsta TV komodi sa brojem elemenata po Vašoj želji.Svaki deo nameštaja je izrađen od kvalitetnog repromaterijala.

Plakar iz dva dela sa ogledalima

Američki plakari

Plakari koji su sve popularniji na našim prostorima zahvaljujući svom modernom dizajnu i prostranosti.Po Vašoj želji se izrađuju sa ogledalima ili bez njih.

Krevet sa dušekom pored prozora

Kreveti

Udobni kreveti čvrste i kvalitetne građe za Vaš miran san.Bračni krevet,francuski ležaj ili običan krevet na Vama je da izaberete i poručite.

Cipelar sa vešalicama i ogledalom

Cipelari

Prostrani i praktični cipelari raznih dimenzija,oblika i sa dodatnim elementima po Vašoj želji.Uklapaju se u svaki hodnik ili neki drugi deo prostora.

Lusteri u kuhinji sa šankom

Šankovi

Obogatite Vašu kuhinju sa veoma praktičnim i modernim šankom.Sve više klijenata želi ovaj višenamenski deo nameštaja u svom stanu ili apartmanu.

Reflektori i višedelni braon orman

Ormani

Nezamenljivi u spavaćoj ili dnevnoj sobi,ormani osim za odlaganje garderobe i sitnica svojom estetikom oplemenjuju prostor.Dizajn je Vaš izbor.

Ugaona garnitura i dva mala stola

Stolovi i klub stočići

Nudimo više vrsta stolova i stočića,njihova univerzalnost pogoduje svakoj prostoriji Vašeg doma.Uklapaju se kako u kuhinje tako i u dnevne ili radne sobe.Na Vama je da izaberete veliki kuhijski sto ili klub stočić u prostoriji za odmor i razonodu.